ZAPOSLIMO

  • Zaposlimo računovodkinjo.
  • Pogoj je samostojno delo s programi SAOP : miniMAX, iCenter

Prijave sprejemamo samo po elektronski pošti s priloženim življenjepisom: info@yelly.si.

 
 
 

RAČUNOVODSTVO NA HRVAŠKEM IN V SRBIJI

Podjetjem, ki posljujejo na Hrvaškem ali v Srbiji  nudimo celovite računovodske storitve na enem mestu.

Naši sodelavci iz Hrvaške in Srbije  poznajo zakonodajo obeh držav. Tako boste iz prve roke dobili informacije o posebnostih, na katere morate biti pri svojem poslovanju posebej pozorni.

 
 
 

Razstava umetniških del priznanega akademskega slikarja Zmaga Jeraja

Razstava umetniških del priznanega slovenskega akademskega slikarja Zmaga Jeraja bo v naših poslovnih prostorih na naslovu Vodnikova cesta 211, Ljubljana v času od 10.06.-10.07.2019 Vljudno vabljeni.

 
 
 

Računovodstvo

V računovodstvu YELLY d.o.o. vam s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo najti pot iz labirinta številk in zakonskih predpisov. Poskrbimo, da iz računovodskega stališča prejmete vse potrebne informacije za nemoteno poslovanje vašega podjetja.

Naše prednosti :

  • Klasično računovodstvo in e-računovodstvo
  • Lahko dostopna lokacija z brezplačnim parkiriščem
  • Urejena cenovna politika – mesečni pavšal se ne spreminja, ne delamo poračunov za nazaj
  • Individualen pristop do naših strank
  • Strokovno usposobljen team

Smo sodoben manjši računovodski servis z dolgoletno tradicijo. Vašim željam in zahtevam se prilagodimo.

Naše znanje in izkušnje nam omogočajo, da opravljamo računovodstvo za podjetja z različnimi dejavnostmi ( trgovina , gostinstvo , proizvodnja, storitve,…. ). Svoje znanje stalno strokovno izpopolnjujemo. Raznolikost obsega storitev in specifičnost vsakega posameznega podjetja nas vodita k natančnemu in profesionalnemu opravljanju naših storitev.

Računovodstvo opravljamo za:

  • gospodarske družbe
  • samostojne podjetnike in druge zasebnike
  • pravne osebe zasebnega prava, javna podjetja in društva.

Naše računovodske storitve so opravljene, strokovno, pravočasno in skladno z zakonodajo.

Pogodbo lahko sklenemo za opravljanje vseh računovodskih storitev ali pa le za opravljanje določenega dela računovodstva.

Svojim strankam lahko zagotovimo kompleten računovodski servis. Smo člani Zbornice računovodskih servisov pri GZS. Vodja našega računovodskega servisa je , v skladu z pravilnikom zbornice, uspešno opravila izpit po Programu ZRS za pridobitev naziva '' strokovni vodja računovodskega servisa ''.

Cene naših storitev so oblikovane na podlagi veljavne računovodske tarife Zbornice računovodskih servisov pri GZS.

Računovodske storitve zaračunavamo na podlagi opravljenega dela ali pa v mesečnem pavšalu. V kolikor pa vam to bolj ustreza, se lahko vse računovodske storitve  obračunavajo kot mesečni znesek, ki se ne spreminja.  Tako lahko vnaprej predvidite strošek vašega računovodstva.

Svoje delo opravljamo s sodobnimi računovodskimi programi na klasičen način ali v elektronski obliki. Mogoče pa vas zanima elektronsko računovodstvo in želite dnevno spremljati računovodstvo svojega podjetja? To vam lahko omogočimo preko spletne aplikacije MiniMax. S pomočjo tega računovodskega programa, ki ga hkrati lahko uporabljate vi in računovodski servis, lahko zmanjšate stroške računovodskih storitev.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.