ZAPOSLIMO

  • Zaposlimo računovodkinjo.
  • Pogoj je samostojno delo s programi SAOP : miniMAX, iCenter

Prijave sprejemamo samo po elektronski pošti s priloženim življenjepisom: info@yelly.si.

 
 
 

RAČUNOVODSTVO NA HRVAŠKEM IN V SRBIJI

Podjetjem, ki posljujejo na Hrvaškem ali v Srbiji  nudimo celovite računovodske storitve na enem mestu.

Naši sodelavci iz Hrvaške in Srbije  poznajo zakonodajo obeh držav. Tako boste iz prve roke dobili informacije o posebnostih, na katere morate biti pri svojem poslovanju posebej pozorni.

 
 
 

Razstava umetniških del priznanega akademskega slikarja Zmaga Jeraja

Razstava umetniških del priznanega slovenskega akademskega slikarja Zmaga Jeraja bo v naših poslovnih prostorih na naslovu Vodnikova cesta 211, Ljubljana v času od 10.06.-10.07.2019 Vljudno vabljeni.

 
 
 

O podjetju

Podjetje YELLY d.o.o. je družba z dolgoletno tradicijo, ustanovljeno leta 1993.

Svojim strankam smo partner pri poslovanju

Vsi naši zaposleni imajo ustrezno strokovno izobrazbo, vsako leto pa se tudi dodatno izobražujemo. Zavedamo se, da le tako lahko zagotavljamo visoke standarde in izpolnjujemo zahteve naših naročnikov, ter jim zagotavljamo strokovno opravljanje računovodskih storitev in kontrolinga.  Storitve opravljamo projektno in v svoj team povabimo tudi zunanje sodelavce, specialiste na različnih področjih. Tako zagotavljamo široko ponudbo storitev, ki jo danes podjetniki potrebujejo.
Naše dejavnosti so : računovodstvo, kontroling ter finančne in poslovne storitve.
Sodelujemo tudi pri izdelavi investicijskih projektov, izdelujemo ekonomske izračune za projekte, pripravljamo pa tudi kompletne vloge za pridobitev nepovratnih  sredstev.
V podjetju imamo jasno začrtane cilje - ohraniti dobre poslovne odnose z obstoječimi strankami.

Zakaj izbrati nas ?

Nismo največji računovodski servis, nismo edini računovodski servis, nismo ne prvi in ne vodilni računovodski servis – imamo pa znanje, dolgoletne izkušnje z vodenjem računovodstva za podjetja z različnimi dejavnostmidružba  je član Zbornice računovodskih servisov in je v skladu z pravilnikom zbornice vpisana v Katalog računovodskih servisov , stalno spremljamo novosti in se izobražujemo  - skratka obvladamo svoj posel !
Nenazadnje,  pa vam bo tudi naša lokacija tik ob ljubljanski obvoznici ( izvoz Dravlje – iz smeri Brdo ) z urejenim parkiranjem prihranila kar nekaj časa.

 
 
 

Lokacija

Računovodski servis Yelly se nahaja na Vodnikovi ulici 211.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.