ZAPOSLIMO

  • Zaposlimo računovodkinjo.
  • Pogoj je samostojno delo s programi SAOP : miniMAX, iCenter

Prijave sprejemamo samo po elektronski pošti s priloženim življenjepisom: info@yelly.si.

 
 
 

RAČUNOVODSTVO NA HRVAŠKEM IN V SRBIJI

Podjetjem, ki posljujejo na Hrvaškem ali v Srbiji  nudimo celovite računovodske storitve na enem mestu.

Naši sodelavci iz Hrvaške in Srbije  poznajo zakonodajo obeh držav. Tako boste iz prve roke dobili informacije o posebnostih, na katere morate biti pri svojem poslovanju posebej pozorni.

 
 
 

Razstava umetniških del priznanega akademskega slikarja Zmaga Jeraja

Razstava umetniških del priznanega slovenskega akademskega slikarja Zmaga Jeraja bo v naših poslovnih prostorih na naslovu Vodnikova cesta 211, Ljubljana v času od 10.06.-10.07.2019 Vljudno vabljeni.

 
 
 

Kontroling

Se še vedno odločate po občutku? Uvedite kontroling!

Odločanje po občutku tako postane del preteklosti in vse poslovne odločitve se sprejemajo na osnovi preglednih in ažurnih podatkov, kar na eni strani zmanjšuje tveganje in na drugi povečuje uspešnost poslovanja. Uvedba kontrolinga je smiselna v vseh podjetjih ne glede na velikost in je primerna tudi za majhna podjetja. Cilj vsakega uspešnega podjetja je boljše sodelovanje in uspešnost poslovanja na vseh ravneh podjetja. V podjetjih z vpeljanim kontrolingom imajo tekoč nadzor nad celotnim poslovanjem, predvsem pa nad stroški, zato jih ustrezno zmanjšujejo.

Ponujamo vam ustrezno rešitev:

  • Svetujemo vam pri uvedbi kontrolinga  kot celovit  projekt, ali pa vam svetujemo le za določena področja
  • Ponujamo vam razvoj  kontrolinga z uporabo sodobnih programskih orodij, ki jih lahko uporabljate ne glede na to v kateri bazi in informacijskem sistemu imate obstoječe podatke,
  • Enostavno orodje za analize in pregledovanje podatkov z jasnimi prikazi,
  • Strateško in operativno spremljanje poslovanja, vsakodnevno spremljanje stroškovne učinkovitosti in izdelava primerjalnih analiz,
  • Pregled ključnih kazalnikov podjetja, napredne analize in nadzor podatkov
  • Strateško in operativno spremljanje poslovanja, pregled ključnih kazalnikov podjetja, ter predloge za učinkovito ukrepanje v smeri strateških ciljev.
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.